![](https://bombasei.hu/wp-content/uploads/2024/05/kurkuma-1-768x644.jpg)
![](https://bombasei.hu/wp-content/uploads/2024/05/Cimsor-hozzaadasa-5-1086x1536.jpg)
![V80800](https://bombasei.hu/wp-content/uploads/2024/05/V80800-300x300.jpg)
![V80801](https://bombasei.hu/wp-content/uploads/2024/05/V80801-300x300.jpg)
![V80802](https://bombasei.hu/wp-content/uploads/2024/05/V80802-300x300.jpg)
![V80803](https://bombasei.hu/wp-content/uploads/2024/05/V80803-300x300.jpg)
![V80804](https://bombasei.hu/wp-content/uploads/2024/05/V80804-300x300.jpg)
![V80805](https://bombasei.hu/wp-content/uploads/2024/05/V80805-300x300.jpg)
![V80806](https://bombasei.hu/wp-content/uploads/2024/05/V80806-300x300.jpg)
![V80807](https://bombasei.hu/wp-content/uploads/2024/05/V80807-300x300.jpg)
![V80808](https://bombasei.hu/wp-content/uploads/2024/05/V80808-300x300.jpg)
![V80809](https://bombasei.hu/wp-content/uploads/2024/05/V80809-300x300.jpg)
Tiszta színek 100%-ban gyümölcsökből, zöldségekből és ehető növényekből. Tökéletesen beleillenek a vegetáriánus és a Vegán étrendbe. Por állagú termékeink vízben és zsírban oldhatóak. Széleskörű előnyeik: könnyen használható, erős színkoncentráció, kiváló termékminőség, tartósítószer mentes. Kiválóan alkalmas ételek, italok, csokoládé, péksütemények, fagylaltok színezésére.
A színező élelmiszerek használata előtt olvassa el ezeket a fontos alkalmazási utasításokat. Az optimális színhatás elérése érdekében.
A felhasználásnak megfelelő optimális színhatás elérése és a termék lényeges tulajdonságainak jobb megértése érdekében az alábbiakban közöljük a legfontosabb információkat.
- A VÖRÖS SZÍNEK CIROMSAV ALKALMAZÁSÁVAL
A vörös tónusok vörös, szőlőlila, unikornis rózsaszín és chili vörös a pH-értéktől függenek. Ez azt jelenti, hogy a színek az uralkodó pH-értéktől függően változnak. Vörös tónus (alacsony pH-érték) és kék tónus (magas pH-érték) között változhat. A színeredmény tudatos befolyásolása érdekében ennek megfelelően módosítania kell a pH-értéket, például citromsav/lé vagy szódabikarbóna használatával.
- A SPIRULINA KÉK & ALMAZÖLD HŐÉRZÉKENY
A spirulina kék és almazöld színeinkben található spirulina alga érzékeny a hőre. Erős vagy tartós hőhatásnak kitéve ezek a színek elvesztik színintenzitásukat, és szürkéssé válhatnak. Ezért a lehető legkésőbb adja hozzá ezeket az árnyalatokat. A gyártási folyamatot úgy egészítik ki, hogy a festéket a lehető legrövidebb és legkisebb hőterhelésnek tegye ki. Az adagolás is hasznos, a szín növelésére a hőstressz miatti színvesztés ellensúlyozására.
Tipp a zöld szín eléréséhez magas hőfoknál: Keverje ki a zöldet a kék és a sárga színekből. Túladagolja a kéket a sárgához képest. Ez a hő hatására elveszíti intenzitását, ami a sárgával kombinálva intenzív zöld árnyalatot hoz létre.
- KEVERJE KI A KÍVÁNT SZÍNT, HOZZA LÉTRE SAJÁT SZÍNEIT
A termékek összekeverhetők a kívánt szín eléréséhez. A színelmélet alapelveire támaszkodhat. Ügyeljen arra, hogy ne keverjen két-három színnél többet, különben barnás árnyalatot kap. Példa a türkizre: a spirulina kék és az almazöld színek kombinálásával.